Interpretació

Un servei d’interpretació professional per fer que el vostre congrés o esdeveniment sigui un èxit. Intèrprets amb gran experiència per a judicis, trobades de negocis o jornades de formació. Servei de megafonia.

Un servei d’interpretació professional contribueix a fer que el vostre congrés o esdeveniment sigui un èxit. Posem al vostre servei intèrprets amb gran experiència per a congressos, judicis, trobades de negocis, jornades de formació, etc. Desplaçaments a tota la Península.

Els tipus d’interpretació que us oferim són:

 

 1. Simultània
  L’intèrpret tradueix el que diu el conferenciant mentre aquest parla. Els intèrprets treballen dins una cabina insonoritzada i l’audiència els escolta a través dels receptors que se li faciliten.
  A més de l’intèrpret, es requereix un equipament especial —cabines, micròfons, amplificadors, receptors, etc.— que també us podem facilitar.
  Si ho desitgeu, d’altra banda, podem encarregar-nos de fer la transcripció de les ponències un cop finalitzat l’acte.
 2. Consecutiva
  El conferenciant va fent pauses perquè l’intèrpret pugui anar traduint. És el tipus d’interpretació ideal per a conferències de premsa, presentacions de curta durada, cerimònies d’obertura, etc. i no requereix cap equipament especial.
 3. Interpretació d’enllaç
  L’intèrpret acompanya el client a visites, inspeccions d’obres, auditories, reunions o dinars de negocis i fa una traducció consecutiva o xiuxiuejada, segons les característiques de l’esdeveniment.
 4. Interpretació xiuxiuejada
  En la interpretació xiuxiuejada, o chuchotage, l’intèrpret seu molt a prop de l’oient i li xiuxiueja la traducció mentre l’orador va parlant; és una interpretació simultània sense cabina ni material de megafonia. Només es pot utilitzar per a dues persones com a màxim (ja que l’intèrpret pot molestar els altres oients).
 5. Material tècnic
  Us podem facilitar el lloguer de material tècnic, com cabines, micròfons, receptors, megafonia de sala, etc.
LINK Link Multilingüe SL
Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com / link@linkmultilingue
iglesiesassociats
LINK Link Multilingüe SL

Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com
traduccionslink@gmail.com

link@linkmultilingue