Demani pressupost

Ompliu el formulari següent i us enviarem el pressupost al més aviat possible.

  • Tipus de comanda

  • D’acord amb el que estableix el Reglament general de protecció de dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de dur a terme la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, no se’n sol·liciti la supressió o durant un any a partir de l’ultima confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal, i les tractarem sobre la base del seu consentiment o en execució d’un contracte o per obligació legal. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets següents sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per fer-ho, enviï un correu a: link@traduccionslink.com. A més, pot adreçar-se a l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.
    Responsable: Gironina de Traduccions, SL; NIF: B-17471764; adreça postal: c/ Oriol Martorell i Codina, 40, 1r 1a, 17003 Girona; telèfon: 972 221 721; a/e: link@traduccionslink.com
  • La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació pot acceptar les finalitats que consideri convenients marcant la casella corresponent i clicant el botó «ENVIAR». Tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per prestar-li el servei i que, en cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar/lliurar el servei/producte associat.

LINK Link Multilingüe SL
Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com / link@linkmultilingue
iglesiesassociats
LINK Link Multilingüe SL

Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com
traduccionslink@gmail.com

link@linkmultilingue