Pressupost

Demaneu-nos un pressupost ràpid i gratuït, sense cap compromís.

El preu del treball depèn d’una sèrie de factors, com ara la combinació d’idiomes, la dificultat del text, la llargada… Us preguem que ens faciliteu la informació següent, per poder-vos oferir un pressupost com més ajustat millor.

 

  • Tipus de comanda

  • D’acord amb el que estableix el Reglament general de protecció de dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de dur a terme la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, no se’n sol·liciti la supressió o durant un any a partir de l’ultima confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal, i les tractarem sobre la base del seu consentiment o en execució d’un contracte o per obligació legal. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets següents sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per fer-ho, enviï un correu a: link@traduccionslink.com. A més, pot adreçar-se a l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.
    Responsable: Gironina de Traduccions, SL; NIF: B-17471764; adreça postal: c/ Oriol Martorell i Codina, 40, 1r 1a, 17003 Girona; telèfon: 972 221 721; a/e: link@traduccionslink.com
  • La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació pot acceptar les finalitats que consideri convenients marcant la casella corresponent i clicant el botó «ENVIAR». Tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per prestar-li el servei i que, en cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar/lliurar el servei/producte associat.

 

Consells per aconseguir una bona traducció:

  • Faciliteu-nos tota la informació que pugueu sobre el text que cal traduir (finalitat, etc.) i, si és possible, proporcioneu-nos material de referència.
  • Envieu-nos textos definitius i complets que siguin ben llegibles i assegureu-vos que la comanda ens hagi arribat correctament.
  • Doneu-nos instruccions clares i inequívoques i especifiqueu el termini de lliurament que desitgeu.
  • I, finalment, el més important: preveieu el temps necessari; sempre que us sigui possible, procureu no demanar les traduccions a l’últim moment o amb uns terminis massa justos, ja que cal temps per poder oferir la millor qualitat.

Si voleu fer-nos directament una comanda ompliu aquest formulari…

LINK Link Multilingüe SL · c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com / link@linkmultilingue
iglesiesassociats
LINK Link Multilingüe SL
c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com
traduccionslink@gmail.com

link@linkmultilingue