Garantia de qualitat

A Traduccions LINK apliquem un estricte sistema de control de la qualitat certificat segons la norma ISO 9001 i la norma europea EN 15038, específica per a serveis de traducció. Actualment estem en procés d’adaptació a la nova versió internacional de la norma, la UNE-EN ISO 17100:2015, que especifica els requisits que cal complir per dur a terme un servei de qualitat i que es basa en els cinc eixos següents:

  1. Un programa de gestió de projectes que garanteix tota la traçabilitat del procés i ens ajuda a seleccionar l’especialista més adequat per a cada tipus de text
  2. Traduccions fetes exclusivament per traductors nadius amb els coneixements i recursos tècnics necessaris
  3. Un sistema d’avaluació contínua dels nostres traductors i revisors
  4. Un control de qualitat rigorós portat a terme pel nostre equip de professionals en plantilla
  5. Compliment dels terminis acordats i confidencialitat absoluta

La nostra inquietud constant per la qualitat ens ha portat a ser membre fundador de l’Associació Nacional d’Empreses de Traducció i Interpretació (ANETI), organisme que té per objectiu promoure la qualitat en el sector dels serveis lingüístics.

Traduccions LINK també ha col·laborat activament amb TERMCAT com a assessors tècnics en la correcció de l’edició catalana de la norma UNE-EN 15038.

Gironina de Traduccions SL ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és millorar el desenvolupament tecnològic, la innovació i una recerca de qualitat i gràcies al qual ha pogut desenvolupar i implementar l’ISO 17100:15 de serveis de traducció. Aquesta acció ha tingut lloc durant el 2018 i el 2019.

Per fer-ho possible, ha comptat amb el suport del programa InnoCámaras de la Cambra de Comerç de Girona. Fons Europeu de Desenvolupament Regional. Una manera de fer Europa.

LINK Link Multilingüe SL
Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com / link@linkmultilingue
iglesiesassociats
LINK Link Multilingüe SL

Telèfon: +34 972 221 721 / 699 725 966
e-mail: link@traduccionslink.com
traduccionslink@gmail.com

link@linkmultilingue