Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

LINK TRADUCCIONS I SERVEIS

Raó social: GIRONINA DE TRADUCCIONS SL

NIF: B17471764

Adreça: c/ Oriol Martorell, 40, 1r 1a · 17003 GIRONA (GIRONA)

Telèfon: 972221721

Adreça electrònica: link@traduccionslink.com

Reg. Mercantil de Girona tom 911 foli 180 full Gi 16934 inscripció 1a data 12-3-1996

FINALITAT DEL LLOC WEB

La pàgina web té una finalitat informativa dels serveis de GIRONINA DE TRADUCCIONS SL. Conté un formulari de contacte, un apartat per inscriure’s com a traductor i un apartat de pressupost on es pot sol·licitar aquest, així com la possibilitat d’acceptar prospeccions comercials periòdiques sobre els serveis de l’empresa.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís legal”) regula l’ús del lloc web www.traduccionslink.com.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre l’entitat i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS DELS USUARIS

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a aquest web no suposa de cap manera l’inici d’una relació comercial amb GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK o amb qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web i del seu disseny gràfic i codis són titularitat de GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb els continguts de les seves pàgines web, ni tan sols citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web, i pot fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per links o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK. La presència de links o enllaços a les pàgines web de GIRONINA DE TRADUCCIONS SL / TRADUCCIONS LINK té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa un suggeriment, una invitació o una recomanació sobre aquests links o enllaços.

LINK Gironina de Traduccions, SL · c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com
iglesiesassociats
LINK Gironina de Traduccions, SL
c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com