Pressupost

Demaneu-nos un pressupost ràpid i gratuït, sense cap compromís.

El preu del treball depèn d’una sèrie de factors, com ara la combinació d’idiomes, la dificultat del text, la llargada… Us preguem que ens faciliteu la informació següent, per poder-vos oferir un pressupost com més ajustat millor.

 

  • Tipus de comanda

  • De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i amb la resta de la legislació aplicable, s’informa els usuaris que les dades personals recollides des d’aquest web s’incorporen a un fitxer automatitzat la creació del qual ha estat degudament notificada al Registre General de Protecció de Dades. Gironina de Traduccions, SL garanteix l’adopció de mesures de tipus tècnic, organitzatiu i de seguretat que asseguren la confidencialitat i la integritat de la informació rebuda. Les dades subministrades s’utilitzaran únicament per atendre les sol·licituds rebudes per aquest mitjà i no se cediran mai a tercers sense el consentiment previ dels interessats. Gironina de Traduccions, SL garanteix a l’usuari la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu a aquest efecte a link@traduccionslink.com.

 

Consells per aconseguir una bona traducció:

  • Faciliteu-nos tota la informació que pugueu sobre el text que cal traduir (finalitat, etc.) i, si és possible, proporcioneu-nos material de referència.
  • Envieu-nos textos definitius i complets que siguin ben llegibles i assegureu-vos que la comanda ens hagi arribat correctament.
  • Doneu-nos instruccions clares i inequívoques i especifiqueu el termini de lliurament que desitgeu.
  • I, finalment, el més important: preveieu el temps necessari; sempre que us sigui possible, procureu no demanar les traduccions a l’últim moment o amb uns terminis massa justos, ja que cal temps per poder oferir la millor qualitat.

Si voleu fer-nos directament una comanda ompliu aquest formulari…

LINK Gironina de Traduccions, SL · c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com
iglesiesassociats
LINK Gironina de Traduccions, SL
c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com