Informació legal

www.traduccionslink.com és propietat de Gironina de Traduccions, SL.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix a aquest web de manera voluntària, la qual cosa implica que es compromet a utilitzar-lo d’acord amb aquesta nota legal i que accepta plenament aquesta nota legal.

Les pàgines d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

Gironina de Traduccions, SL es reserva el dret de modificar sense avís previ el contingut d’aquesta nota legal així com el dret d’alterar la forma d’accés al seu web sense avís previ; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, us recomanem que visiteu periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

Gironina de Traduccions, SL es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense avís previ.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

Gironina de Traduccions, SL es reserva el dret d’interrompre l’accés al seu lloc web així com la prestació de qualsevol servei a través d’aquest darrer en qualsevol moment i sense avís previ, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

Gironina de Traduccions, SL no serà responsable en cas que s’hagi d’interrompre el servei ni tampoc en cas de retard o mal funcionament o d’altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que escapin al control de Gironina de Traduccions, SL i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o siguin motivades per força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, Gironina de Traduccions, SL no es responsabilitza dels errors que hi puguin figurar ni tampoc dels danys i perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs web del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar Gironina de Traduccions, SL. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no es pot considerar una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

Gironina de Traduccions, SL no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
Gironina de Traduccions, SL no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i Gironina de Traduccions, SL es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i Gironina de Traduccions, SL, ambdues parts se sotmeten als jutjats i tribunals de Girona, Espanya.

COPYRIGHT

Tots els drets reservats. El copyright d’aquest lloc web és propietat de Gironina de Traduccions, SL. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s’especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s’utilitza amb permís, de Gironina de Traduccions, SL. Tot el programari, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat en el lloc web, inclosos, sense limitar-s’hi, tot el codi HTML i els controls ActiveX, són propietat de Gironina de Traduccions, SL o s’utilitzen amb el seu permís. El programari i els continguts d’aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i les altres disposicions internacionals aplicables.

L’ús d’aquest lloc web està subjecte als termes i condicions d’aquesta nota legal. Qualsevol còpia autoritzada d’aquest lloc web o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d’incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.

Tingueu en compte que qualsevol marca utilitzada o qualsevol tecnologia, producte o procés descrit en el document pot estar subjecte a altres drets de propietat intel·lectual reservats per Gironina de Traduccions, SL i que no se n’ofereix cap llicència.

A través del lloc web de Gironina de Traduccions, SL podeu accedir a altres llocs web independents; Gironina de Traduccions, SL no es fa responsable del contingut i la naturalesa d’aquests altres llocs.

LINK Gironina de Traduccions, SL · c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com
iglesiesassociats
LINK Gironina de Traduccions, SL
c/ Oriol Martorell, 40 1r 1a · 17003 Girona
Telèfon: +34 972 221 721 / 972 227 744
e-mail: link@traduccionslink.com / traduccionslink@gmail.com